Overslaan en naar de inhoud gaan

Jouw wagen verkopen hoeft geen tijdrovende zaak te zijn. Reken op Van Vaerenbergh voor een snelle verkoop van jouw wagen, ongeacht het merk, de leeftijd of het model. Dankzij onze jarenlange ervaring krijg je bij de overname van jouw auto van ons steeds een correcte prijs en een vlotte afhandeling. Vraag hieronder een gratis waardebepaling van jouw wagen aan en ontvang binnen de 24 uur een overnameprijs.

Plaats hier bestanden om ze te uploaden

of

Bestanden selecteren
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
256 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict.

* Deze velden zijn verplicht

Snelle overname aan de beste prijs

Gratis waardebepaling
Correcte prijs & afhandeling
Onmiddellijke vergoeding
Waardebepaling van bij u thuis
Binnen de 24 uur een prijsopgave
  • overname_wagens

Veelgestelde vragen

Is deze waardebepaling gratis en vrijblijvend?

De waardebepaling van jouw wagen verloopt volledig gratis. Ook als je beslist om de wagen niet aan ons te verkopen, kost dit jou helemaal niets.

Hoe verloopt de overname na het aanvragen van een prijsopgave?

Nadat je de nodige gegevens ingevuld hebt, ontvang je binnen de 24 uur (tijdens weekdagen) per mail een niet-bindende schatting van jouw wagen. Voor een definitieve verkoopprijs hebben we nog meer details van jouw wagen nodig. Voor een volledige expertise van jouw wagen nodigen we je vrijblijvend uit om gratis een afspraak te maken in onze concessie. Na de expertise worden de overnamedocumenten opgemaakt en wordt het overeengekomen bedrag meteen uitbetaald.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn geld?

Na de fysieke overname van jouw wagen, wordt de overeengekomen prijs meteen op jouw rekening gestort. Afhankelijk van bij welke bank jouw rekening geregistreerd is, kan dit tot 3 werkdagen duren voordat je het overeengekomen bedrag ontvangt.

Welke papieren breng ik mee naar de expertise?

Om een correcte waardebepaling van jouw wagen uit te voeren, hebben we volgende officiële documenten nodig: het inschrijvingsbewijs, het conformiteitsattest (COC) en de aankoopfactuur van jouw wagen. Neem deze dus zeker mee naar de expertise.

Hoe verloopt de afspraak met de huidige coronamaatregelen?

Uiteraard leven wij steeds de actuele coronamaatregelen na. We hanteren een minimale veiligheidsafstand en leven de hygiënenormen na zoals het dragen van een mondmasker.