Overslaan en naar de inhoud gaan

17 mei 2022

Range Rover Sport

Al 17 jaar is de Range Rover Sport het toonbeeld van sportieve luxe. Deze fantastische auto combineert modern, gereduceerd design en verhoogde duurzaamheid met het typische Range Rover handelsmerk van verfijnde prestaties en dynamische uitmuntendheid. Zijn capaciteiten zowel op de weg als off-road hebben andermaal een sprong voorwaarts gemaakt. De onbetwiste leider in zijn segment.

  • home_onse_diensten_02
thuis_in_jouw_mobiliteit_01_v2

Exterieur

Een assertieve evolutie waarbij moderniteit en verfijning samengaan met diepgeworteld verlangen. De Range Rover Sport definieert sportieve luxe volledig opnieuw. Spectaculaire proporties accentueren het emotionele design van de Range Rover Sport met strakke oppervlakken, een dynamische houding en een direct herkenbaar profiel, dat perfect in de verf wordt gezet door zijn gespierd voorkomen.

home_verzekering_horizontal

Interieur

Modernistisch, verfijnd en dynamisch. De doelgerichte cockpitachtige zitpositie zet de toon voor een op de bestuurder afgestemd interieur. Het sobere design van de nieuwe Range Rover Sport strekt zich uit tot in zijn volledig vernieuwd interieur. Met een nieuwe interpretatie van de typische Range Rover cockpit-achtige en op de bestuurder gerichte 'Command Driving' zithouding, de nieuwste comfort- en rijassistentietechnologieën en de fijnste materialen wordt elke reis een ervaring om van te genieten. Maatwerk en materiaalkeuzes die de tastzin prikkelen, geven het interieur een dynamisch en luxueus gevoel.

Motoren

De nieuwe Range Rover Sport beschikt over een aanbod van krachtige en efficiënte aandrijflijnen. Dit omvat twee Plug-in Hybride zescilindermotoren die een zuiver elektrisch rijbereik bieden tot 113 km en een CO₂-uitstoot hebben vanaf slechts 18 g/k*. Andere beschikbare motoren zijn een 3.0 liter zescilinder Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) turbodieselmotor, verkrijgbaar in versies met 250, 300 of 350 pk, en de krachtige 530 pk sterke 4.4 liter V8 turbobenzinemotor, die de Range Rover Sport in 4,5 seconden van 0 naar 100 km/u stuwt.

De nieuwe Range Rover Sport is in België beschikbaar vanaf € 95.000 BTWi. Kom langs in onze showroom voor een offerte op maat.