Overslaan en naar de inhoud gaan

24 maart 2022

Range Rover

De nieuwe Range Rover is het perfecte huwelijk van hedendaagse luxe en ongeëvenaarde verfijning. Onbeperkte mogelijkheden op en naast de weg waardoor elke reis een unieke belevenis wordt.

  • Land rover side picture
Land rover front picture

Exterieur

Het minimalistisch karakter van het ontwerp is vrij van overbodige details, wat resulteert in een adembenemende moderne vormgeving. Dit is de meest begeerlijke Range Rover ooit. Niets is aan het toeval overgelaten. Het Range Rover DNA is alom tegenwoordig, gaande van het zwevende dak, de aan de uithoeken van de auto gepositioneerde wielen, tot de schelpvormige motorkap en de ononderbroken taillelijn. Onmiskenbaar Range Rover, vanaf de eerste blik.

Land rover interior picture

Interieur

De beste materialen zijn gebruikt om een toevluchtsoord te creëren voor een superieure rijervaring voor alle inzittenden, welke uw verplaatsing ook is. Een modern en verfijnd interieur, dat nog eens extra wordt benadrukt door prachtige details en een intuïtieve benadering van technologie. Een keuze aan hoogwaardige lederbekledingen is beschikbaar in verschillende kleurschakeringen. Dit is zuiver vakmanschap, met zorgvuldig geselecteerde materialen.

Motoren

Schoon en efficiënt! De nieuwe Range Rover is uitgerust met de meest geavanceerde aandrijflijnen tot nu toe en biedt nieuwe niveaus van prestaties, efficiëntie en verfijning. De semi-hybride dieselmotoren (MHEV - Mild Hybride Electric Vehicle) van de Range Rover recupereren, bewaren en hergebruiken energie die normaal gesproken tijdens het afremmen verloren gaat. Voor sensatiezoekers en liefhebbers van prestaties levert de nieuwe 4.4 liter V8 benzinemotor een vermogen van 530 pk en 750 Nm koppel. Hij katapulteert de Range Rover van 0 naar 100 km/u in 4,6 seconden.

Land rover interior with person

PHEV: Plug-in Hybrid Electric Véhicle

De nieuwe Range Rover Plug-in Hybride (PHEV) optimaliseert de efficiëntie en prestaties voor volledig elektrisch en emissieloos rijden, met een totaal elektrisch rijbereik tot 113 km en een CO₂-uitstoot in gecombineerde cyclus vanaf 18 g/km (WLTP-norm).

De nieuwe Range Rover is in België beschikbaar vanaf € 128.581 BTWi. Kom langs in onze showroom voor een offerte op maat of proefrit.